2015. május 3., vasárnap

Hétvégi betyárképző

A hosszú hétvégére a Sobri Jóska Bakonyi Élényparkba utaztunk el. Persze nem ment simán az elutazás, mert Matyi csütörtökre jól belázasodott. Elvittem dokihoz, és kiderült, hogy tüszős mandulagyulladás (idén már másodszor). Pénteken még mindig lázas volt, sőt már hányt is (mindig ez van, ha magas a láza - így még a lázcsillapító sem marad meg benne) - úgyhogy döntés előtt álltunk: menjünk, vagy ne menjünk?
Végül az utazás mellett döntöttünk, mert Marci nagyon menni akart, Matyi meg mindegy, hogy hol lábadozik: a friss levegő tán még jót is tesz neki. Szóval egy hányós-nyűgös út után végre megérkeztünk a gyerekparadicsomba. Egyébként érdekes, hogy érkezés előtt nem sokkal egyszer csak lement Matyi láza (pedig kihányta a lázcsillapítót), és jobban lett.

madártávlatból (a honlapról)




Kacsa-osztálykirándulás
A szállásunk egy kis faházban volt, nos ez volt az élménypark leggyengébb pontja (ferde, büdi, koszos, lelakott) - de túl sok időt nem töltöttünk bent szerencsére.

Kipakoltunk, és máris belevetettük magunkat az élményekbe:





Esténként Matyi könyvét olvastuk, amit a születésnapjára kapott, és a könyvfesztiválon ízelítőt hallhattunk belőle - nagyon vicces:


Ez itt az őrült professzor céllövöldéje. Marci kettős érzelmekkel fűződött hozzá: nagyon vonzotta a sok érdekesség, de azért félt is tőle. Többször vissza kellett térni, és az esti őrjárat folyamán is el kellett mellette menni - bár akkor nem mert benézni.

Másnap esőre ébredtünk - de amolyan hosszan tartó végetnemérő szemerkélősre. Na, gondoltuk, mi lesz itt, ha nem tudunk kimozdulni. Délig kellett várnunk, míg valamelyest kitisztult az idő - ebéd után pedig már a nap is kisütött, úgyhogy jöhetett a nagy kaland:

csónakcsúszda - Matyi többször is ment

FBI akadémia

fánkcsúszda - ez Matyinak jött be nagyon

lézerharc - a legnagyobb siker Marcinál

harcosok klubja






Innen is úgy mentünk el, hogy még vissza kell jönnünk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...